Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kirakat dekoráció, matrica

Az egyik legolcsóbb, leghasznosabb reklámfelületed az eladás helyi tér, ami a kirakattal, bejárattal kezdődik. Érdemes rá figyelmet, szakértelmet, időt szentelni, hiszen az első benyomást már itt megteheted a leendő vásárlódban. 

 

Mutatunk neked 5+1 tipped mivel dobhatjuk fel a kirakatod

1. One way vision, lyukacsos fólia

A leggyakrabban használt kirakat matrica az úgynevezett one way vision, más néven lyukacsos fólia. Ennek az ablakderkorációnak az a nagy előnye, hogy nem lehet belátni rajta, viszont enged be fényt, Te pedig kilátsz rajta. Ezt a jelenséget csak az éjszaka szüntetni meg, amikor kinn már sötét van, Te pedig még mindig dolgozol ég a lápma, akkor bizony látják, hogy milyen szorgalmas vagy. 

Miért szeretjük? 

- végtelen méretben rendelhető, nincs maximális magasság, szélesség, a WestEnd óriás üvegfelületei is sokszok kapnak ilyen üvegmatricát

- nincs grafikai korlát, mint egy plottervágott matrica esetén. Akár fotót is tehetünk a lyukacsos matricára a szöveg, elérhetőség mellé. 

- időtálló, hosszú évekig is használható a OWV (one way vision) matrica

- könnyebb feltenni, mint a teli matrcákat, így akár egy ügyesebb kezű megrendelő maga is felteheti

 

2. Homokfúvott matrica

 

Ígérjük nem lesz ilyen hosszú minden tippünk, mint első sikerült, de azért érdemes megtudni, mi mire való. A homokfúvott matricát lehet nyomtatni és formára is vágni. Így szinte bármilyen üvegportálon használhatjuk. 

 

3. Felirat, formavágás 

 

Sokszor a legegyszerűbb a legnagyszerűbb. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani pár színes fóliát és kivágni a kirakat tervezés alatt kivásztott mintát. Az a jó ezekben a színes plotterfóliákban, hogy bármilyen formát kivághatunk belőle, lehet ez kisautó, ház, fa, virág, de természetesen akár logó vagy felirat is. Sőt! Ha színeset szeretnénk, akkor először megnyomtatjuk az óriás matricát, majd utána vágjuk neked formára. 

 

 

4. Teli, színes, fotós matrica 

Van, hogy nem elég csak pár felirat, mert egy kép többet mond 1.000 szónál. Ilyenkor, fel kell készülnünk és bármekkora is az a kirakat, feltesszük rá a terméked fotóját. Csak legyen elég nagy képed hozzá. :) Persze ezt a technikát is lehet ötvözni a formára vágással, így még egyedibb, kreatívabb lehet a kirakat dekoráció. 

 

 

5. Átlátszó matica 

Az átlátszó matrica lehet teljesen víztiszta, de lehet ez színes is. Sőt nyomtathatunk átlátszó matricára, akár fotót, feliratot is. Sőt-sőt akár ezeket is formára lehet vágni. Ugye, hogy mennyire sokrétű lehet a kirakat dekoráció? 

 

+ 1 TIPP - BELTÉRI ÜVEG 

Mindez, amit eddig megmutattunk, természetesen tudjátok használni egy-egy beltéri üvegfelületen is. Lehet ez egy tárgyaló, iroda, folyosó is. Ezekkel az egyedi dekorációs megoldásokkal, sokkal jobb hangulata lesz az irodának, így a kollégáknak is!