Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Látványterv, grafika

Egy iroda átalakítás mindig nagy munka, itt nem csak egy relkámtollat, vagy roll upot készíttet a megrendelő. Az elkészült tapétát, óriás képet, vászonképeket, matricákat évekig nézik a kollégák. Természetesen nem várja el senki egy programozó, mérnök embertől, hogy képzelje el, amiről épp beszélünk. Mi segítünk neked vizuális képekben, hogy el tudd dönteni, mit is szeretnél. 

Először is készül egy "szűz" fotó a fehér falról. Majd elkészítünk több látványtervet is és neked már csak választani kell. 

 

 

Vektoros képek 

Sokszor előfordul, hogy van egy kedvenc képe a cégnek, de nem elég nagy a felbontása. Ilyenkor első körben jön a csalódottság, aztán persze mindig van megoldás. Ha nincs elég nagy fotó, akkor egy grafikai rajzzal is szuper dekorációkat tudunk készíteni. Ami pedig a legjobb ezekben az rajzokban, hogy bármekkorára növelhető, így akár egy 15 méteres falra is minőség romlás nélkül fel tudjuk tenni a képet, de éppúgy használhatjuk egy katalógus címlapján is. Ráadásul szerkeszthetőek, azaz lehet rátenni logót, át lehet színezni az elemeket, ki lehet venni, hozzá lehet tenni. 

Megmutatjuk egy egyszerű vektoros képen milyen lehetőségeink vannak

Átszínezhetjük a hátteret

Tehetünk rá logót, feliratot

Kivághatunk egy képrészletet

Átszínezhetünk minden elemet, lehet egyedi a háttér

Használhatjuk inverzben is a logónkkal, a mi logónk kék, de most a hátteret tettük kékre és minden más fehér lett